Uitgebreid ZoekenZoeken
zoekenZoeken
Resultaat filteren op:
Prijs: € 163,40 - € 2.718,00
Merken
Min hoogte bureau
Verwijder filters
Max hoogte bureau
Verwijder filters
Kleur onderstel bureau
Verwijder filters
Frame type bureau
Verwijder filters
Hoogte verstelbaar bureau
Verwijder filters
Kleur blad bureau
Verwijder filters
Afmeting blad bureau
Verwijder filters
Resultaten - 86 producten
 

Bureau

Bureau kopen? Ottos heeft goedkope bureaus in hoogte verstelbaar, hoekbureau online te bestellen van Markant, Otto's en Ottos. Kosteloze levering van uw bureau!

Elk bureau van Ottos.nl stuk voor stuk van topkwaliteit. Wij hebben niet elk bureau die u bij ons kunt bestellen op onze webshop staan. U bent voor een bureau al sinds 1876 aan het juiste adres. Zo heeft u bij ons de keuze uit 60.000 artikelen voor het kantoor van ruim 700 topfabrikanten. U wilt een bureau kopen, maar u kunt het niet vinden? Neemt u dan even contact op, tel: 0226-316011.

Een bureau kopen van kwaliteit

Comfort staat bij ons voorop. Zo houden onze bureau fabrikanten rekening met het materiaal, afmetingen en comfort. Al deze keuzes zijn cruciaal voor de kwaliteit van een OTTOS bureau. Deze keuzes zult u merken als u een OTTOS bureau heeft gekocht. Bovendien geeft OTTOS op alle bureaus uitstekende service. Wij maken o.a. gebruik van de volgende bureau fabrikanten: Markant en ons huismerk OTTOS. In 2001 heeft OTTOS de titel: “Koninklijke hofleverancier” mogen ontvangen. Dit geldt dus ook voor onze bureaus.

Een bureau kopen in iedere prijsklasse

Bij ons maakt het niet uit welk bureau u wilt kopen. Voor elk interieur en elke prijsklasse hebben wij bureaus. Elk bureau is een sieraad voor uw kantoor! Of het nou gaat om een hoekbureau, een bureau op maat, in hoogte verstelbaar bureau, schrijftafel of een los bureaublad, bij OTTOS kan het allemaal.

Onze bureau specialisten staan u graag te woord, tel. 0226-316011. Bij Ottos.nl heeft u al een instelbaar bureau (160x80 cm) vanaf € 216,28 met kosteloze verzending! Kijkt u ook eens bij onze bureaustoelen. Binnenkort verschijnen er op deze pagina ook bureaus van andere topmerken. Een bureau kopen, doet u bij Ottos.

Laatst Bekeken
Verwijder
Laatst bezochte categorieën
Best verkochte producten
 

Naar boven